slider3.jpgslider1.jpgslider2.jpg

Schimmels

Niets om u voor te schamen

De bekendste vormen van schimmels aan de voeten zijn voetschimmel (ook wel zwemmersexceem genoemd) en schimmelsnagels, in de volksmond ook wel kalknagels genoemd. Het is een hele lastige kwaal die moeilijk te bestrijden is. Voetschimmel gaat gepaard met hevige jeuk en schilferige rode huid. De juiste crème (vaak myconazolcrème) kan snel verlichting geven als de crème consequent gebruikt wordt.

Schimmelnagels kenmerken zich door een gele/bruine, soms ook gewoon witte verkleuring van de nagelplaat. In sommige gevallen is de nagel enorm verdikt en kan drukklachten geven. Bij Medisch Pedicure Didam wordt de nagel dunner gefreesd en worden de zieke gedeeltes van de nagel zoveel mogelijk weggehaald. Met diverse anti-schimmel producten kunt u thuis aan de slag om de schimmel te bestrijden.

Een schimmelnagel is niet iets om u voor te schamen, ze zijn een dagelijks terugkerende kwaal in mijn praktijk. Wilt u ook graag iets doen aan deze ontsierende aandoening? Ik raad u aan om te kiezen voor een behandeltraject. Deze trajecten bieden in combinatie met uw inspanningen thuis alle ingrediënten voor een zo succesvol mogelijk eindresultaat. Tijdens de intake bespreek ik met u of het einddoel dat u voor ogen heeft kans van slagen heeft en welk behandeltraject daar het best bij past. 

Behandeltrajecten schimmelnagels

Voorafgaand aan een behandeltrajecten check ik of we wel daadwerkelijk met een schimmel van doen hebben aan de hand van een funghicheck. De kosten van deze check zijn € 29,95. Zonder deze check kunt u geen behandeltraject starten. Ik vind deze check zo belangrijk omdat 80% van de schimmels worden veroorzaakt door zogenaamde dermatofyten. De funghicheck geeft aan of nagelproblemen door deze dermatofyten worden veroorzaakt. Is dit bij u niet het geval, dan is het starten van een schimmeltraject overbodig. De huid- en/of nagelproblemen hebben dan een andere oorzaak. Het bespaart u veel geld en zinloze behandeltijd. 

3 maanden

  • Fungicheck om te testen of u een schimmel heeft*
  • 2 behandelingen
  • 1 eindbehandeling na 3 maanden
  • Alle benodigde producten voor 3 maanden voor de verzorging van schimmelnagels bij de 1e afspraak
  • 1x Arkada Serum TC16 om de nagelgroei te stimuleren bij de 1e afspraak

Prijs € 189 (of € 64,50 per maand via automatische incasso)

6 maanden

  • Fungicheck om te testen of u een schimmel heeft*
  • 4 behandelingen
  • 1 eindbehandeling na 6 maanden
  • Alle benodigde producren voor 6 maanden voor de verzorging van schimmelnagels bij de 1e afspraak
  • 2 x Arkada Serum TC16 om de nagelgroei te stimuleren bij de eerste afspraak en na 3 maanden

Prijs € 314 (of € 54,50 per maand via automatische incasso)

* Ik doe de Funghicheck om te testen of u wel echt last heeft van schimmelnagels of dat er wellicht een andere oorzaak voor uw aangetaste nagels is. Als blijkt dat u geen schimmel heeft, starten we uiteraard niet met het schimmelnageltraject. U betaalt dan alleen € 34,95 voor de test. U kunt na de test zelf het vervolg bepalen.

De 1e stap is zo gezet! Maak nu online een afspraak voor een intake inclusief funghicheck. Ik adviseer u graag.

 

 

schimmel.jpg