slider3.jpgslider1.jpgslider2.jpg

Voetzorg voor iedereen 

Vervelend al die ongemakken aan voeten, zoals overmatig eelt, kloven, likdoorns (eksterogen), ingroeiende nagels, schimmelnagels (kalknagels) en wratten. Gelukkig is er iets aan te doen. Ik behandel al deze klachten. Maar eigenlijk wilt u natuurlijk van uw klachten af. Naast het behandelen ga ik dus gericht op zoek naar een oplossing om ongemakken te verlichten of, in het mooiste geval, op te lossen. 

Likdoorns komen bij kinderen zelden voor. Vaak zijn het voetwratjes. Voetwratjes bij kinderen en volwassenen behandel ik met een HTC-pen. Deze pen produceert hitte. De wratjes worden heel gericht aangestipt en zijn vaak na drie tot vier behandelingen verdwenen. Thuis stipt u de wrat aan met een speciale gel om herstel te bevorderen.

Voor verzorging van de voeten gebruik ik producten van het merk Peclavus en Arkada. De meeste producten zijn vrij van chemische toevoegingen. De grote diversiteit aan producten maakt dat er voor ieder ongemak een geschikte oplossing te vinden is. Voor Diabetici heeft Peclavus een exclusieve lijn hoogwaardige producten. Wij informeren u graag.

Ik nodig u graag uit om een afspraak te maken.

Prijzen 2019

voetzorg.jpg