slider3.jpgslider1.jpgslider2.jpg

Covid-19 maatregelen, update 3.2.2021

Had u een afspraak in de afgelopen periode of in de komende periode tot 2 maart en valt u behandeling niet onder medische voetzorg? Ik maak voor u een nieuwe afspraak na 2 maart. U krijgt een digitale bevestiging. Zo komt u in ieder geval als eerste aan de beurt na de lockdown.

Komt het tijdstip u niet uit? Neemt u dan even contact op.

Heeft u klachten die volgens u niet kunnen wachten? U kunt altijd contact met mij opnemen. Ik kan dan beoordelen of uw klachten passen binnen de kaders van medische voetzorg. 

Medisch Pedicure Didam is uitsluitend geopend voor medische voetzorg.

Wat valt er onder medische voetzorg?

  • Een ingegroeide nagel of beschadigde nagel die zonder behandelen een ontsteking kan veroorzaken.
  • likdoorns die zonder behandeling dreigen te ontsteken.
  • Eelt of kloven waarbij zonder behandeling verhoogd risico is op onderhuidse bloedingen of ulcus.
  • Open kloven.
  • Verdikte (schimmel-)nagels die als gevolg van extreme dikte in de huid drukt en zonder behandeling zal leiden tot een ontsteking.
  • Een achterliggende fysieke aandoening* waarbij het risico op complicaties aanwezig is als er geen behandeling zal plaatsvinden.

* aandoeningen zoals DM, reumatische aandoeningen, kanker, hart- en vaatziekten, neurologische aandoeningen, stollingsproblematiek, wondgenezingsproblematiek, verstoorde immuniteit.

Valt uw voetzorg binnen dit kader en u afspraak is al gepland? Uw afspraak kan gewoon doorgaan. Ik neem contact met u op als een ander tijdstip noodzakelijk is. Bent u bij mij onder behandeling via Podotherapie Achterhoek of Podotherapie Serree? Ook uw behandeling kan gewoon doorgaan. 

Hebt u Diabetes Type 2 en bent u door de praktijkondersteuner naar mij doorverwezen? Uw afspraken gaan gewoon door. 

Ik doe mijn best om iedereen zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen. Alle maatregelen vind u terug in het COVID-19 protocol van Medisch Pedicure Didam. Dit protocol wordt u standaard toegezonden als u online een afspraak boekt. Tevens ontvangt u een dag voor de behandeling digitaal een verzoek om de onderstaande gezondheidsvragen te beantwoorden. Uw antwoorden worden automatisch opgeslagen. U hoeft niets uit te printen of mee te nemen naar de praktijk. 


LET OP!

Kunt u één of meerdere van onderstaande vragen met JA beantwoorden? Dan kan ik u helaas niet behandelen. U kunt dan geen afspraak plannen op dit moment. 

Is er sprake van hoesten, keelpijn, niezen en/of verkoudheid?
Is er sprake van benauwdheid of longontsteking?
Is er sprake van koorts?
Bent u in contact geweest met iemad die COVID-19 heeft?
Bent u korter dan 2 weken geleden genezen van COVID-19?
Hebben uw huisgenoten klachten?

Bent u op vakantie geweest in zogenaamde oranje gebieden? Ik houd een quarantaine tijd aan van veertien dagen gerekend vanaf de dag van thuiskomst.

 

 

shutterstock_1626897328 (1).jpg

1 ?