slider3.jpgslider1.jpgslider2.jpg

COVID-19 maatregelen, update 2.10.2020

 

De persconferentie maandag 28 september heeft geen aanleiding gegeven om de protocollen verder aan te scherpen. Het dringende advies voor iedereen om een mondkapje dragen in publieke ruimtes is ook van toepassing bij Medisch Pedicure Didam. Het is goed te zien hoe iedereen moeite doet om de praktijk voor iedereen toegankelijk te houden. Ik krijg van veel cliënten terug dat ze waarderen hoe de COVID-19 maatregelen worden uitgevoerd in deze praktijk. Dat stel ik zeer op prijs. Ik doe mijn best om iedereen zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen. Alle maatregelen vind u terug in het COVID-19 protocol van Medisch Pedicure Didam. 

Dit protocol wordt u standaard toegezonden als u online een afspraak boekt. Tevens ontvangt u een dag voor de behandeling digitaal een verzoek om de onderstaande gezondheidsvragen te beantwoorden. Uw antwoorden worden automatisch opgeslagen. U hoeft niets uit te printen of mee te nemen naar de praktijk. 


LET OP!

Kunt u één of meerdere van onderstaande vragen met JA beantwoorden? Dan kan ik u helaas niet behandelen. U kunt dan geen afspraak plannen op dit moment. 

Is er sprake van hoesten, keelpijn, niezen en/of verkoudheid?
Is er sprake van benauwdheid of longontsteking?
Is er sprake van koorts?
Bent u in contact geweest met iemad die COVID-19 heeft?
Bent u korter dan 2 weken geleden genezen van COVID-19?
Hebben uw huisgenoten klachten?

Bent u op vakantie geweest in zogenaamde oranje gebieden? Ik houd een quarantaine tijd aan van veertien dagen gerekend vanaf de dag van thuiskomst.

 

Er gelden strengere hygiëne maatregelen. De behandelingen zullen er daarom wellicht anders uitzien dan u gewend was. Ik verzoek u vriendelijk om niets aan te raken bij binnenkomst. U kunt uw handen desinfecteren bij de desinfectiezuil in de hal op de eerste verdieping. Indien u klachten heeft als hoesten, keelpijn, loopneus en/of koorts dan verzoek ik u vriendelijk om geen bezoek te brengen aan het gezondheidscentrum.

Inmiddels zijn de nieuwe hygiëne protocollen beschikbaar voor de voetzorg. Deze protocollen zijn met zorg samengesteld voor uw en mijn veiligheid. Ik heb deze protocollen dan ook per direct geïntroduceerd in de praktijk.  Momenteel zijn de persoonlijke beschermingsmiddelen en de desinfectieproducten bijzonder schaars en kostbaar. Daarnaast zorgen de nieuwe hygiëne protocollen voor aanzienlijk meer werktijdinvestering. Dat heeft gevolgen voor de tarifering en de omvang van de behandeling. De nieuwe tarieven en de aangepaste behandeltijden zijn al wel verwerkt in de online planner.

shutterstock_1626897328 (1).jpg